Son yolculuğuna uğurlandı

20 Nisan 2024 Cumartesi 13:52
Son yolculuğuna uğurlandı

İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ile İnegölspor eski başkanı İlhan Korkmaz’ın babası Yaşar Korkmaz vefat etti. Korkmaz, bugün defnedildi
İnegöl Şoförler Odası Başkanı, BESOB Başkan Vekili Bahattin Korkmaz ile İnegölspor eski başkanı İlhan Korkmaz’ın babası vefat etti.
Merhumun cenazesi öğlen namazına müteakip Urgancılar camiinde kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye Mezarlığına defnedildi.
Cenaze törenine, Kaymakam Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger, Melih Ateş, Bursa Büyükşehir eski Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<