Su ve alt yapı istiyorlar

25 Temmuz 2022 Pazartesi 09:48
Su ve alt yapı istiyorlar

Ahmet Türkel Çevreyolu Hocaköy kavşağı mevkiinde bulunan kümeevleri sakinleri, altyapı ve içme suyu istiyorlar. Yaklaşık 50 yıldır kanalizasyonlarını kazdıkları kuyularla, içme sularını ise taşıma sistemiyle çözmeye çalışan vatandaşlar, yetkililerden altyapı ve içme suyu hizmeti yapılmasını istediler. İmar affından yararlanarak evlerine oturma ruhsatı aldıkları evlerde yaşam mücadelesi veren aileler, devlete olan her türlü sorumluluklarını yerine getirdiklerini, devletten sadece altyapı ve içme suyu hizmeti beklediklerini söylediler. 
Vatandaşlar adına konuşan Yaşar Poş, "45-50 senedir biz burada oturmaktayız. Bazı sorunlarımız var bir çare bulamadık. Su ve altyapı sorunumuz bulunmaktadır. Belediyeye başvurduk ama bir çözüm alamadık. Geçici de olsa su ve altyapı sorunumuzun giderilmesini istiyoruz. Ne yaptıysak çözüm bulmadık. İçme suyunu dışardan getiriyoruz. Kanalizasyon konusunda çok zor durumdayız. Yetkililerden yardım bekliyoruz." dedi. 
Zeynep Poş ise," Çocuklarımız bütün yazı hastalıkla geçiyor. İshal, bağırsak enfeksiyonu. Hastaneye ne zaman gitsek sulardan kaynaklandığı söyleniyor. Geçici de olsa su ve altyapı istiyoruz. Devletimize olan sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz, küçücük bir hizmet bekliyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<