banner359

Suriyeli Ailenin Yaşam Mücadelesi

02 Ocak 2016 Cumartesi 12:53 2016-01-02 13:06:33
Suriyeli Ailenin  Yaşam Mücadelesi

 Suriyede yaşanan iç savaş sonrası 1 ay önce Halep'ten İnegöle gelen 7 kişilik suriyeli aile harebe bir evde yaşam savaşı veriyor. Savaştan kaçak aile yetkililerden uzanacak yardım elli bekliyor.

En büyüğü 15 en küçüğü 5 yaşında olan Ramazan ailesi esat zulmünden ülkelerini terk eden milyonlarca suriyeli ailelerden biri onlar. 1 ay önce Halep şehrinden savaştan kaçan aile inegölle geldi. Üçevler mahallesinde yıkılmak üzere olan bir evde kiracı olarak kalan aile bir göz oda'da yaşam mücadelesi veriyor.

250 TL ev kirası veren aile yeni geldiklerinden dolayı iş bulmakta zorlandıkları belirterek çalışırsak ekmek yiyoruz.
Evin en büyük çocuğu olan 15 yaşındaki Muhammed Ramazan Suriyede yaşanan iç savaş nedeniyle Esad zulmünden dolayı ülkelerini 1 ay önce terk edip İnegöle geldikleri söyledi. Muhammed  bir yandan iş bulup ev kiralarını bir yandan da 7 kişilik ailesini geçindirmeye çalıştıklarını belirtti.

Baba Abdulkafur Ramazan ise evlerinin damladığı muftak ve banyonun olamdığını evde mecburen kalmak zorunda olduklarını belirterek yetkililerden kendilerine yardım etmelerini istedi.

Son Güncelleme: 02.01.2016 13:06
Anahtar Kelimeler:
InegölHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<