banner359

Tanhan güven tazeledi

21 Ocak 2018 Pazar 19:43 2018-01-22 10:02:53
Tanhan güven tazeledi

İnegöl Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurul toplantısı yoğun katılım gerçekleştirildi. Tek liste gidilen seçimlerde Orhan Tanhan güven tazeledi.
Kültür Park içerisinde Gölbaşı salonunda düzenlenen kongreye Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Başkan Vekili Bahri Şarlı, siyasi parti başkanları, oda ve dernek başkanları ile ortaklar katıldı.
Yaklaşık bin kişinin katıldığı kongreyi Divan Başkanı olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Başkan Vekili Bahri Şarlı yönetti.
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile devam eden kongrede faaliyet, denetim ve gelir-gider raporları okunarak ayrı ayrı ibra edildi.
YENİ YÖNETİM
Orhan Tanhan başkanlığında oluşan yönetim kurulunda Ahmet Yaşar, Yusuf Portakal, Ziya Turan ve Halil Koçan, denetim kurulu ise; Erhan Güven ve Sabri Çapraz isimleri yer aldı.

Son Güncelleme: 22.01.2018 10:02
Anahtar Kelimeler:
InegölOrhanTanhanKredi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<