"Tatil Dönüşü 1 kitap" kampanyası

22 Ocak 2022 Cumartesi 14:44
"Tatil Dönüşü 1 kitap" kampanyası
İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Doğru, İnegöl’de yarıyıl tatiline giren 62 bin öğrenciye anlamlı ve güzel bir çağrıda bulundu.
Öncelikli olarak bütün öğrencilere, öğretmenlere ve velilere sağlıklı, mutlu ve iyi bir tatil dileğinde bulan Doğru, “Tatil Dönüşü Okula 1 Kitapla Gel” başlıklı bir çağrı yaptı. Bu çağrı İnegöl’deki resmî ve özel bütün eğitim kurumları aracılığıyla öğrencilere ve velilere iletildi. Ali Doğru, öğrencilerden okudukları kitapları okul kütüphanesine getirmelerini rica ederek, bu vesileyle daha çok öğrencinin kitap okumasına imkân sağlamak istediklerini belirtti. Geleceği kuracak iradenin okuyan, düşünen, sorgulayan gençlerin omuzlarında yükseleceğini ifade eden Doğru, “Tatil Dönüşü 1 Kitap” kampanyasına bütün kitapseverlerin de yakınlarındaki bir okula kitap bağışında bulunarak katılmalarından onur duyacaklarını açıkladı. Kitabı, okumayı merkeze alan böylesi bir “iyilik seferberliği”nin hem öğrenciler hem de öğretmenler nezdinde oldukça anlamlı ve kıymetli bir motivasyon unsuru olacağını söyleyen Doğru, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü olarak başlattıkları kampanyaya kitaba, okumaya değer veren, duyarlı, yardımsever bütün İnegöl halkının da destek olmasını beklediğini sözlerine ekledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<