banner359

Tehlikeli Oyun

09 Ocak 2019 Çarşamba 15:25 2019-01-09 16:26:31
Tehlikeli Oyun

2 gün süren yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının eksi 10’ları bulmasıyla İnegöllüler buzlanma şoku yaşadı. Yollar üzerinde buzlanma yaşanırken, kültür park içindeki göledin yüzeyi buz tuttu.

İnegöl'de 2 gün süren yoğun yağış nedeniyle ilçe beyaza büründü. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi ekipleri, kapanan kırsal mahalle yollarını çalışmayla açtılar. Dün akşam itibariyle sona eren yağışın ardından hava sıcaklığının -10 derecelere inmesiyle dondurma hava kabusu ve buzlanma meydana geldi. Yolların üzerlerinde yaşanan buzlanmaların giderilmesi için ekipler tuzlama çalışmaları yaparken, Hikmet Şahin Kültür Parkı içindeki göledin yüzeyi buz tuttu. Sabah işe gitmek üzere dışarı çıkan vatandaşlar, soğuk havadan etkilenirlerken, buzlanan yollarda yürümekte zorluk çektiler.

TEHLİKELİ OYUN
Okullarından çıkıp Hikmet Şahin Kültür Parkına giderek karla oyun oynayan çocuklardan bazılar yüzeyi buz tutmuş olan göledin üzerinde yürümeye çalıştılar. Gençlerin tehlikeli oyununu görenler tepki göstererek, uyardılar.
Torunlarını okullarından alıp eve götürmek için yola çıkan Mehmet Oğuzcan, “Kar yağışının ardından oldukça soğuk hava da yaşıyoruz. Yerler buz tuttu. Gölette buz tutmuş. Keşke bu günde okullar tatil olsaydı, bu zorlu şartlarda dışarı çıkmak zorunda kalmasaydık” dedi.

Son Güncelleme: 09.01.2019 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<