banner359

Temayül Yoklaması Tamamlandı

30 Ekim 2017 Pazartesi 15:14
Temayül Yoklaması Tamamlandı

Recep Altepe’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa etmesinin ardından, AK Parti Bursa İl Başkanlığında yeni belediye başkanının seçilmesi için temayül yoklaması gerçekleştirildi. Temayül yoklamasına AK Parti İnegöl İlçe teşkilatı da katılım gösterdi. 
23 Ekim Pazartesi günü Yıldırım ilçesine bağlı Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış töreninden sonra istifa ettiğini kamuoyuna açıklayan Recep Altepe’nin ardından yeni Büyükşehir Belediye Başkanı seçim günü olan 2 Kasım tarihi için çalışmalar devam ediyor. 

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından 2 Kasım tarihinde Belediye Başkan Adayı olarak öne sürülecek isim için temayül yoklaması gerçekleştirildi. Temayül yoklaması gerçekleştirildi. Düzenlenen temayül yoklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti Bursa İl ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile belediye meclis üyeleri katıldı. 

Gerçekleştirilen temayül yoklamasına İnegöl'de, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı ile belediye meclis üyeleri katıldı. 

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<