banner359

Temelli resmi başvuruda bulundu

.

15 Şubat 2015 Pazar 18:22 2015-02-15 18:36:52
Temelli resmi başvuruda bulundu
Ak Parti İlçe Eski Başkanı Bülent Temeli dün İl Başkanlığına giderek Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Temelli, resmi anlamda başvuran ilk İnegöllü oldu.

Bazı İnegöllü yöneticilerinde hazır bulunduğu törende konuşan AK parti Bursa İl Başkanı Cemallettin Torun “Ben Bülent Temelli kardeşimizin az sonra dosyasını alacağım kendisinin partisine çok emeği geçti. Bursa’mızın en büyük 4. İlçesi olan İnegöl’ün ilçe başkanlığı görevini başarılı olarak yaptı. Birikimlerini deneyimlerini TBMM’de değerlendirmek istiyor. Çıktığı yolun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bülent Temelli ise, “Aramızda aday adayı arkadaşları görüyorum hepiniz hoş geldiniz. İl başkanımız çok güzel özetledi.  İnsanın kendisi ile alakalı söz etmesi zor. Değerli dostlar misyonuna vizyonuna inandığım AK Partimizin bu güne kadar çok değişik kademelerinde görev yaptım. Bu görev yaptığım süresinde bana verilen görevleri en üst düzeyde yapmayı hatta üzerine kendimize has çalışmalar yaptık. Son 6 yıldır İnegöl İlçe Başkanı olarak ve öncesinde de birçok kademesinde görev aldığım partimden; gerek iş, gerekse sosyal hayatımda edindiğim bilgi birikimimi, farklı ve onurlu bir görevde, ülkemiz adına yeniden paylaşabilecek olmanın heyecanı içindeyim.  Milletvekilliği yenileme seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak talip olduk eğer büyüklerimiz teşkilatımız seçicilerimizin uygun görmesi durumunda yılların birikimi olan tecrübelerimizle göreve talip olduk. Eğer kısmet olursa bu teşkilatın sesi olarak teşkilatlarımızın taleplerini esasında tüm Bursa’mızın taleplerini sonuçlandırmak için nefesin yettiği kadar çalışacağız. Görev tebliğ edildiği takdirde inşallah alnımızın akı ile bunun yapmanın sorumluluğu içinde olacağız” dedi.

Son Güncelleme: 15.02.2015 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail b 2015-02-16 10:14:27

bülent temelliye ictenbaşarılar dilerim.şimdiden desdeklerimizi sürdüreceğiz.gön.bayramlar.mb.hayırlı olsun.

<