banner359

Terminaldeki x-ray cihazı kaldırıldı!

25 Ocak 2017 Çarşamba 18:09 2017-01-25 18:12:49
Terminaldeki x-ray cihazı kaldırıldı!

 Türkiye´nin çeşitli illerinde yaşanan canlı bomba saldırılarının ardından ülke genelinde olduğu gibi İnegöl´de de güvenlik önlemleri artırılırken, bu kapsamda şehirlerarası otobüs terminaline koyulan x-ray cihazı faaliyete geçemeden sökülerek götürüldü.

Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı binalarının çevresine araç park edilmesi yasaklanırken, İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminalinde de güvenlik üst seviyeye çıkarıldı. Önlemler kapsamında İnegöl şehirlerarası otobüs terminaline BURULAŞ tarafından güvenlik amacıyla x-ray cihazı koyulmasına karar verildi. Ancak 19 Eylül´de kurulma işlemine başlanan cihaz bir türlü faaliyette geçmedi. Yurt dışından beklenen parça bir türlü gelmeyince kurulan cihaz BURULAŞ tarafından kaldırıldı.

Ekipler tarafından İnegöl terminaline kurulan cihaz eksik bir parça nedeniyle bir türlü faaliyete sokulamayanıca, 4 ay boyunca bekleyen BURULAŞ yetkilileri, x-ray cihazını sökerek geri gönderdi. 

Son Güncelleme: 25.01.2017 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<