TOBB`da İnegöl Köftesi Ziyafeti

.

05 Mayıs 2015 Salı 10:51 2015-05-05 10:56:46
TOBB`da İnegöl Köftesi Ziyafeti
 “1915-2015 Aynı Ruh, Aynı Heyecan, Bölgesel Yıldızdan Küresel Yıldıza” sloganıyla, geçen hafta sonunda Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 71. Mali GenelKurulu’nda, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) standında, katılımcılara İnegöl Köftesi ikram edildi. Orhan İnegöl Köftesi’nin sponsorluğunda gerçekleşen köfte ziyafetine, Türkiye’nin dört bir yanından katılan delegeler büyük ilgi gösterdiler.
İTSO Başkanı Metin Anıl, TOBB’nin Ankara’da yapılan Mali Genel Kurulu’nun, yüksek katılımla gerçekleştiğini söyledi. Siyasetçilerin de büyük ilgi gösterdiği Genel Kurul’da, Türkiye ekonomisinin mevcut durumunun değerlendirildiği ve sorunların masaya yatırıldığını vurgulayan Başkan Anıl, “Genel Kurul’da İTSO delegasyonu olarak odamızı en üst seviyede temsil ettik. Ülkemizin ekonomisinin daha da iyi hale gelmesi için ekonomi yönetiminden ve siyasetçilerden beklentilerimizi dile getirdik” dedi.

İNEGÖL KÖFTESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Genel kurulda ülkenin farklı bölgelerinden gelen odaların bölgelerindeki ürünleri ve yaptıkları çalışmaları da mini bir fuar alanında sergilediklerini belirten Metin Anıl, “Ayrıca, odamız üyesi olan Orhan Köfte firmasının sahibi Orhan Çelik tarafından katılımcılara ücretsiz olarak İnegöl Köftesi ikram edildi. 2013 yılında da benzerini yaptığımız etkinlik ile odamızın standına ilgi oldukça yüksek oldu. İnegöl köftesinin dünyaca tanımasında büyük katkıları olan üyemiz Orhan Çelik’e bu jesti için teşekkür ederim” dedi.

TOBB Genel Kurulu’nda İTSO’yu Oda Başkanı Metin Anıl, Oda Yönetim Kurulu üyeleri, odanın TOBB delegeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları ve Genel Sekreter Mustafa Şentürk temsil ettiler.

Son Güncelleme: 05.05.2015 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<