Trafik kazası sonrası ortalık karıştı!

30 Temmuz 2017 Pazar 11:36 2017-07-30 11:58:23
Trafik kazası sonrası ortalık karıştı!

 Parkyolu caddesi üzerinde meydana gelen kaza da drift atan otomobil park halindeki otomobile ve yayalara çarptı; iki kişi yaralandı. Kazanın ardından öfkelenen düğün sahipleri, kazaya neden olan sürücüyü darp ettiler.

Edinilen bilgilere göre; Devlet Hastanesi önünden gelip iddiaya göre seyrettiği Parkyolu caddesi üzerinde dirft adan Ferhat M. Yönetimindeki 16 KFT 21 plakalı özel otomobil kontrolden çıkarak Kavaklaraltı çay bahçesinden çıkmaktan olan yayaların arasına dalıp park halindeki 16 KF 811 plakalı özel otomobile çarparak savruldu.
Kaza sonucunda yaya olan Gülçiçek K. ile Fatma G. yaralandı. Kadınların yaralandığını gören düğündeki yakınları bu durumu öfkelenerek, yayalara çarpan sürücü Ferhat M.’ye saldırdılar. 
O sırada kaza yerine gelen Trafik ekipleri darp edilmekte olan sürücüyü sayıları 50’yi bulan kalabalık arasından zorlukla kurtardılar. Kaza yerine diğer ekipler de sevk edildi. Öfkeli kalabalık emniyet ekiplerinin müdahalesi ile dağıtıldı.
Kaza da yaralanan iki kadın, sevk edilen 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Darp sonucu hafif şekilde yaralanan otomobil sürücüsü ise trafik ekiplerince hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 30.07.2017 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<