banner359

Trakya Birlik 50'nci Yılını Kutluyor

27 Aralık 2016 Salı 10:36 2016-12-27 10:38:21
Trakya Birlik 50'nci Yılını Kutluyor

 İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin de bağlı olduğu Trakya Birlik, 50´nci yılına özel olarak üyelerine hem teşekkür belgesi hem de fıstık çamı dağıtıyor.

Trakya Birliği bağlı olan İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifine üye olan 693 kişiye Kooperatif Başkanı Ali Rıza Girgin ve yönetim kurulu üyeleri, üyelerin bulundukları mahallelere giderek, teşekkür belgelerini ve fıstık çamlarını takdim ediyor.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ

İnegöl´e bağlı Sungurpaşa, Boğazköy ve Süpürtü Mahallelerine giderek üyelere hediyelerini takdim eden Başkan Ali Rıza Girgin, “Birliğimiz 1966 yılında Babaeski, Lülebürgaz ve Edirne kooperatiflerinin birleşimiyle kurulmuştur. 1969 yılında İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifimizde bu birliğe üye olmuştur. Üye olduktan sonra bugüne kadar kooperatifimiz birlikten ve ortaklarından aldığı güçle her geçen gün büyümektedir. Bugün 50´nci yılını kutlayan Trakya Birliğimiz, 50´ncı yıl anısına üyelerine hem birer teşekkür belgesi hem de birer fıstık çamı hediye ediyor. Bu hediyeleri üyelerimize teslim ederken hem onları ziyaret ediyoruz hem de kooperatifimiz ve birliğimiz hakkında istişarelerde bulunuyoruz. 1969 yılında 11 ortakla kurulan kooperatifimiz şuan Türkiye´nin nadide kooperatifleri arasına girdi. Şuanda 693 üyesiyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. İnegöl´de yağlık ayçiçeği üretiminin artmasında ve üretimin gelişmesinde büyük katkıları olan kooperatifimiz, bugünden sonrada bu amaca hizmet etmeye devam edecektir” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 27.12.2016 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<