TÜGVA İnegöl Temsilciliği Açılıyor!

04 Ocak 2018 Perşembe 18:10
TÜGVA İnegöl Temsilciliği Açılıyor!

Türkiye'nin bir çok ilinde teşkilatlanan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), önümüzde ki hafta İnegöl'de temsilcilik açacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın Yüksek İstişare Kurulunda üye olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Türkiye'nin bir çok ilinde olduğu gibi Bursa'da da teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. 

Bursa'nın bir çok ilçesinde teşkilatlanması tamamlanan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), önümüzde ki hafta İnegöl'de de temsilci ataması gerçekleştirilecek. 

Vakıfa yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İnegöl temsilciliğine önümüzde ki hafta iş adamı Mustafa Sabri Yıldırım atanacak. 

TÜGVA NEDİR ?
TÜGVA, Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak, medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir vakıf olmak,yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan anlayışa sahip vakıfçılık modeli olarak Türkiye'de teşkilatlanıyor. 
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanlığını ise İsmail Emanet sürdürmekte.

Anahtar Kelimeler:
Inegöl2018TÜGVA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<