banner359

Uğur Işılak İnegöllülerle buluştu

16 Ağustos 2016 Salı 20:05 2016-08-16 20:11:28
Uğur Işılak İnegöllülerle buluştu

 İnegöl belediyesinin bu yıl birlik beraberlik ve milli irade temasıyla düzenlediği 29. Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında ünlü ses sanatçısı Uğur Işılak, İnegöllülerle buluştu. Işılak, FETÖ´yü ve muhalefet sanatçılarını sert dille eleştirdi.

Kültürpark içinde nikah salonu önündeki alanda düzenlenen konsere Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Uğur Baş, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ve bina yakın vatandaş katıldı.

Konser öncesi konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 29. Uluslararası Kültür Sanat Festivalinin birlik ve beraberlik içerisinde yapıldığını ifade ederek, konsere katılan sanatçıya teşekkür etti.

Sahne alan ünlü sanatçı Uğur Işılak sevilen parçalarını İnegöllüler için seslendirdi. Sanatçı şarkı aralarında da FETÖ ve muhalif sanatçılara da sert eleştirilerde bulundu.

BU ÜLKEYİ O SİZİN AŞAĞILADIĞINIZ DAĞDAKİ ÇOBANLAR KURTARDI

Sanatçı Uğur Işılak, “Bu ülke asırlardır hem içeriden hem dışarıdaki düşmanlarından çok çekti. Hastalığa karşı insanlar virüs aldıkça bağışıklık sistemi gelişir ya, dünyada ne kadar ülke varsa herhalde bunların arasında düşmana karşı bağışıklık sistemi gelişmiş birinci ülke Türkiye´dir. Onun için tarihte nasıl önemli görevler ifa etmişse inşallah kıyamete kadar da bu millete çok önemli görevler verilecek. Bütün bunlar onun hazırlığı. Onun için hamd ediyorum. 15 Temmuz darbe girişimini bertaraf eden bir başkomutanımızın olmasından dolayı da gurur duyuyorum. Ben böyle deyince de birileri diyor ki; sen ne biçim adamsın sanatçıdan muhalif olur. Bende dedim ki; evet sanatçı muhalif olur, darbeciye,  teröriste, illegal örgütlere muhalif olur, sizin gibi bu şerefsizlerin yanında yer almaz. Kendisini muhalif gibi gösteren sanatçılara bir bakın; nerede illegal iş var oradalar. Taksim meydanını işgal hareketinde olanların yanında oldular. Teröristlerin yanındalar, yıllardır PKK´nın yanındalar. Yıllardır darbecilerin yanındalar. Ondan sonra muhaliflikten bahsediyorlar. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Muhaliflik; en zor zamanlarda ülkesinin, milletinin, bayrağının, devletinin yanında yer alıp, emperyalistlerle mücadele etmektir. Muhalif olmak; bu bayrak taşıyanlara ‘dağdaki çoban´ demek değil… 15 Temmuz´da bu ülkeyi kim kurtardı biliyor musunuz? Hani o gazeteciler var ya, hani sabahtan akşama kadar cumhurbaşkanımıza hakaret eden gazeteciler. Onların aveneleri, sözde sanatçıları, aydınları… Ne demişlerdi; makarna karşılığında oy alıyorlar. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımızı destekleyenlerle makarnacı diye dalga geçiyorlardı. Dağdaki çobanın oyu diye dalga geçiyorlardı değil mi? Bu ülkenin ve bu ülkede yaşayanların şerefini, bu sözleri sarf edenlerin de şerefini o makarnacılar, o kömürcüler, o sizin aşağıladığınız dağdaki çobanlar kurtardı.” Dedi.

MUHALİF SANATÇILARA SERT ELEŞTİRİ

Sanatçıların ne kadar samimi olduklarını da eleştiren Işılak, “Kazanılmış zaferin komutanı çok olur ya. 16 Temmuz´da, 17 Temmuz´da ses yok, ortalık duruldu herkes bir anda sanatçılar da dahil olmak üzere elini bayrak almış sözde darbeye karşılar. O bayrağı ne zaman eline alacaktın biliyor musun? İlk tankın boğaz köprüsüne geldiği gün ikazını, nasıl sosyal medyada da hemen konser tanıtımını yapıyorsunuz, nasıl sosyal medyada küçücük bir hadise olduğunda fikrinizi beyan ediyorsunuz, bu konuda da fikrini beyan edecektin, samimiyetini inanacaktı Türk milleti. Bu millet herkesi çok iyi tanıyor.” Şeklinde konuştu.

ŞİKAYET EDİN

Darbe girişimi ile alakalı bir hikayesini anlatan Işılak, “Vatan emniyetine bir vatandaş gidiyor. İçinizdeki sanki Cumhurbaşkanını çok seviyormuş gibi görünen ama hakikatte FETÖ´ye köpeklik yapan birini ihbar ediyor. Polis bakıyor; kardeş başına iş açma, hadi git diyor. Bir vatandaş devlete kasteden örgütü devlete şikayet ediyor, devleti korumakla mükellef olan memurda ‘kardeş başına iş açma hadi git´ diyor. Böyle bir şey duyarsanız, önce o memuru şikayet edin. O FETÖ´nün bir numaralı köpeğidir unutmayın. Çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Ölümden korkmayın. Fişlenmekten korkmayın. Can Allah´ın elinde. Korkacaksam benim korkmam lazım, 50 kere vururlardı beni. Bu süreçte geri adım atarsanız, korkaklık yaparsak, vallahi devletin bölünmez bütünlüğüne bizde kastedenlerden oluruz. Başka türlü bu hainlerden devletin arınabilmesi mümkün değil, şikayet edin. Devlette millette sizsiniz. Siz olmasaydınız bu devlet olmayacaktı. 3.5 milyon soysuzun elinde şuanda 20 milyon insan fişlenmiş olacaktı. Tek başına ayakta kalan ülke olabilmek için bütün bu badireleri atmak durumunda kalıyoruz. Temizleniyor, pisliklerden arınıyoruz. 40 yıldır güneydoğuda bir PKK terörü var. 40 yıldır içimizde de FETÖ terörü var. Biri Kürtleri, biri de Müslümanları kandırdı. Ama artık ip milletin elinde. Millet bunların hepsine öyle ağır cezalar verecek ki, göreceğiz. Ülkeyi bölmek isteyenlere karşı Kürt kardeşlerimizin bizimle bir ayrısı gayrısı yoktur. Kürtler, Türkler, lazlar, çerkezler 72 milletle bizim aramızda hiçbir problem yok. Bizim problemimiz sadece ülkenin bölünmez bütünlüğüne göz dikenlerle.” İfadelerini kullandı.

Işılak konuşmasının hemen ardından Darbe girişiminin ardından yazdığı bu vatan bizim parçasını İnegöllülerle seslendirdi.

Son Güncelleme: 16.08.2016 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<