banner359

Ülkücü Gençlerden Şehitlikte Temizlik ve Basın Açıklaması

23 Ocak 2017 Pazartesi 15:44 2017-01-23 16:31:48
 İnegöl Ülkü Ocakları Orta Öğretim Masası Birimi üyeleri düzenledikleri programla, İnegöl Garnizon Şehitliğinde mıntıka temizliği yaptılar.

Temizliğin ardından açıklama yapan İnegöl Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Başkanı Hüseyin Çağlar, Herkesin bildiği üzere özellikle son 1,5 yıldır DEAŞ'tan PKK'ya çeşitli terör örgütlerinin eylemlerinde hem sivil halkımızdan hemde kolluk kuvvetlerimizden çok sayıda şehit vermiş bulunmaktayız.Şehit aillerinde Allah'tan sabır yaralılarımıza acil şifalar ve görevdeki kolluk kuvvetlerimize güç niyaz ediyoruz.Şehitlik hem Türk töresince hemde islam dinince büyük ve yüce bir makamdır.
Türk milleti olarak şehitlerimiz için acı içinde idik.Üzülerek diler getiriyorum ki idik.Türk milletiniz askeri ve silahlı baskıyla yıldıramayacağını anlayan kansızlar medyada şehitlerimize 2 saniyelik haberlerle baldırı çıplaların altında 2 kelimelik haberle Türk milletini duyarsızlaştırmaya yönelik algı operasyonları içerisindedirler.
Türk milleti olarak biz bu oyunlara gelmeyeceğiz.Şehirde,ovada,dağda kısacası bizim için her yerde can alıp can verenler Türk milletinin öz evlatlarıdır.Karanlık güçlerin gayrı meşru bu oyunlarına gelmeyeceğimizi umut ediyorum.Şehitler ölmez vatan bölünmez.Ne mutlu Türküm diyene

Son Güncelleme: 23.01.2017 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<