banner359

Uzman çavuştan “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”li Evet

29 Şubat 2020 Cumartesi 14:51 2020-02-29 15:25:26
Uzman çavuştan “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”li Evet

İnegöl’de 29 Şubat’ta nikah kıyan genç çift, 4 yılda bir evlilik yıl dönümlerini kutlayacaklar. Eşi Özlem Çetiner ile birlikte Nikah masasına oturan damat Uzman Çavuş Ömer Lafçı(28), nikah memurunun sorusu üzerine ayağa kalkıp asker selamı vererek, “Bu ülkenin birlik ve beraberliğini kimse bozamaz. Şehitler ölmez vatan bölünmez.” Deyip Evet cevabını verdi.
Uzman Çavuş Ömer Lafçı(28) ve sevgilisi Özlem Çetiner(25), 4 yılda denk gelen 29 Şubat’ta nikah masasına oturdular.
İnegöl Belediyesi Nikah dairesinde arkadaşlarının da bulunduğu törende genç çift nikah masasına oturdu.
Nikah memuru Fikret Aygün’ün nikah akitleri yaptığı genç çift evet diyerek hayatlarını birleştirdiler.
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Nikah memurunun sorusu üzerine ayağa kalkan damat Uzman Çavuş Ömer Lafçı(28), nikah memurunun sorusu üzerine ayağa kalkıp asker selamı vererek, “Bu ülkenin birlik ve beraberliğini kimse bozamaz. Şehitler ölmez vatan bölünmez.” Deyip Evet cevabını verdi. Genç çift katılanlar tarafından ayakta alkışlandı. 
4 YILDA BİR YIL DÖNÜMÜMÜZÜ KUTLAYACAĞIZ
Gelin Özlem Çetiner(25), “Biz ikimizde Kayseri’liyiz. 4 yılda bir yıl dönümümüzü kutlayacağız. Masraftan kaçtık diyormuşum. Güzel bir gün oldu. Değişik oldu. Mutluyuz” dedi.
ALLAH YARDIMCISI OLSUN
Damat Uzman Çavuş Ömer Lafçı, “4 yılda bir kutlamak iyidir. Daha ilişkimiz geç yaşlanır. 4 yılda bir sene geçmiş olur diye düşündük. Buradan İdlib’de görev yapan meslektaşlarımın Allah yardımcısı olsun” dedi.
İnegöl de ayrıca toplam 4 çift 29 Şubat’ta nikah masasına oturdu.

Son Güncelleme: 29.02.2020 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<