banner359

''Vatandaşlarımızın hayatı tehlikede''

11 Şubat 2022 Cuma 11:05 2022-02-11 11:19:06
''Vatandaşlarımızın hayatı tehlikede''

Saadet Partisi Yeni Mahalle Teşkilat Başkanı Mustafa Adak, Kozluca Bulvarı ve Akpınar Caddesi’nde bulunan sıkıntıları gündeme getirerek, vatandaşların bazı noktalarda ölüm tehlikesi ile karşılaştığını belirtti.
Akpınar Caddesi ve Kozluca Bulvarı üzerinde özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde vatandaşların ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını belirten Adak, “Geniş ve kullanılmayan kaldırımlar atıl vaziyetten çıkartılmalı ve yapılacak kaldırımlar yayaların kullanımına uygun olmalı. Yollar belli yerlerde genişletilmeli özellikle de Akpınar Caddesi’nin başındaki viraja acilen müdahale edilmelidir” dedi.
Mustafa Adak yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı;
MAALESEF PROBLEMLER ÇÖZÜME KAVUŞTURULMADI
“Kıymetli Alanyurt sakinlerimiz, değerli komşularımız, Bir önceki basın açıklamamızda Kozluca bölgesi Akpınar Caddesi ile ilgi problemleri ve çözüm önerilerimizi dile getirmiştik. İlk basın açıklamamızın ardından tam olarak bir sene geçmesine rağmen maalesef Akpınar Caddesi’nin problemleri çözüme kavuşturulamadı. Özellikle yaya olarak yolu kullanan vatandaşlarımız, trafik akışının yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde, yetersiz hizmet nedeniyle ölüm tehlikesi ile karşılaşmaktalar. “
KALDIRIMLAR ATIL VAZİYETTEN KURTARILMALI
“Özellikle Akpınar caddesinin başlangıcında bulunan viraj noktasına acil müdahale edilmesi gerekmektedir. Yol genişletilmeli ve yayaların kullanımına uygun kaldırımlar ivedilikle yapılmalı, araçların geçiş kolaylığı orta refüj yapılarak sağlanmalıdır. Bunca geniş bir caddenin büyük bir bölümünde yapılmış olan kaldırımlar, atıl vaziyetten kurtarılmalı ve Kozluca Bulvarı’na ulaştırılması gerekmektedir. Bu eksiklikler bir an önce gereken hizmetler yerine getirilerek ortadan kaldırılmalıdır.”
ESKİSİNİ SÖKÜP YENİLEMEK YERİNE OLMAYAN YERE KALDIRIM YAPIN
“Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın, hayli şikayetçi olmaları bizleri tekrar konu ile alakalı basın açıklaması yapmaya yönlendirirken, dikkatlerimiz yine Alanyurt  bölgesinde bulunan Yunus Emre Caddesi’nde  sağ ve sol olmak üzere yaklaşık 2 km uzunluğundaki kaldırımların sökülerek yerine yeni parke taşlarının yapılmasına anlam veremediğimizi ifade etmemiz gerekiyor. Bu çalışma sürekli eleştirdiğimiz israf anlayışına dayalı yönetim uygulamalarına bir yenisini eklerken, atalarımızdan nasihat niteliğindeki  “eve lazım olan camiye haramdır” sözlerini bizlere hatırlattı. Yani özetle demek istediğimiz, var olan bir kaldırımı söküp yeniden yapıyorsunuz da kaldırımı olmayan ve çok daha yoğun kullanılan, ihtiyaç duyulan bölgeyi neden ve nasıl görmezden geliyorsunuz?”
VATANDAŞLARIMIZIN HAYATI TEHLİKEYE GİRİYOR
“Siz kıymetli yöneticilerimizden bir an önce konu ile ilgili hassasiyet göstermenizi, gerekli kurum ve büyükşehir belediyesini ihtiyaç duyulan hizmeti sağlamaları noktasında göreve davette ısrarcı olmanızı temenni ediyoruz. Zira Akpınar Caddesi üzerinde yaşayan on binlerce vatandaşımızın hayatı, karşılaştıkları ilk virajda tehlikeye girmektedir. Bizler Saadet Partisi Alanyurt teşkilatları olarak yolu kullanan özellikle yaya vatandaşlarımızı dikkatli olmaları hususunda uyarıyor ve kendileri için endişelendiğimizi belirtmek istiyorum.” 

Son Güncelleme: 11.02.2022 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<