banner359

Vatandaştan 'Kantin' Tepkisi

26 Ocak 2018 Cuma 10:29
Vatandaştan 'Kantin' Tepkisi

İnegöl Devlet Hastanesi bahçesindeki kantinlerin Mahkeme kararıyla kapatılması ve yaklaşık 2 aydır açılmaması nedeniyle en büyük sıkıntıyı hastaneye gelen vatandaşlar çekiyor. Su almak için bile hastane dışına çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, biran önce kantin hizmetinin verilmesini istiyor.

İlk olarak 2015 yılında Genel Sekreterlik ve Kaymakamlık kararıyla kapatılan İnegöl Devlet Hastanesi kantinleri, kantin işletmecisinin itiraz üzerine tekrar açılmıştı. İki yıl aradan sonra tarafların birbirlerini mahkemeye vermesiyle birlikte 24 Kasım 2017´de mahkeme kararıyla hastanedeki tüm kantinler kapatıldı. Geçen süre içerisinde tekrar yapılması planlanan kantin ihalesi bir türlü yapılamadı.

SORUN SADECE İNEGÖL´DE DEĞİL

Kantin sıkıntısının sadece İnegöl´de yaşanmadığını belirten yetkililer, aynı şekilde Bursa genelinde 4-5 hastanenin de kantininde sıkıntılar olduğunu ifade ederek, ihale yapma yetkisinin Bursa İl Sağlık Müdürlüğünde olduğunu söylediler.

GEÇİCİ ÇÖZÜM

Kantin sorununu çözmek için çalışan İnegöl Devlet Hastanesi yetkileri, kantin ihalesi yapılarak tekrar açılana kadar hem vatandaşların hem de çalışan personelin yararlanabilmesi için hastanenin belirli noktalarına otomatik çay ve kahve makineleri koymayı planlıyor. Bu anlamda gerekli yazışmaların İl Sağlık Müdürlüğüyle yapıldığını ve gerekli olur alındıktan sonra makinelerin yakın zamanda konularak mağduriyetin giderilmesi için çalıştıkları öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
InegölDevletKantinHastanes
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<