banner359

Vicdansız sürücü çarpıp kaçtı

02 Ocak 2020 Perşembe 18:20
Vicdansız sürücü çarpıp kaçtı

AVM kavşağında meydana gelen kazada; yolun karşısına geçmeye çalışan kadın motosikletin çarpışması sonucu yaralandı. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü yaralıyı bırakıp kaçarken; o sırada yoldan geçen kişi yerde yatan yaralının annesi olduğunu görününce büyük şok yaşadı.

Alınan bilgilere göre; AVM kavşağında yolun karşısına geçmeye çalışan Serpil K.(54)'ya, plakası ve sürücüsü bilinmeyen motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kadın yaralandı. Motosiklet sürücüsü yaralıyı bırakıp arkasına bakmadan kaçtı. Yaralı kadının yardımına koşan vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. Bu sırada kaza yerinden geçen Taksi şoförü , yerde yatan annesini görünce büyük şok yaşadı. Araçtan inerek yaralı annesinin yanına giden genç, ambulans gelene kadar annesinin elini bir an olsun bırakmadı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Ambulansın arkasında hastaneye gelen oğul, annesini burada da yalnız  bırakmadı. Trafik ekipleri, kaza sonrası kaçan motosiklet sürücüsünü bulmak için çalışama başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<