banner359

‘‘Vurduğunuz Gol Olsun’’

22 Mart 2019 Cuma 19:02
‘‘Vurduğunuz Gol Olsun’’

Milliyetçi Hareket Partisi Aytekin Torun, Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte İnegölspor’un Pazar günü evinde oynayacağı Manisaspor idmanı öncesinde oyunculara baklava ikramında bulundular.

İdman öncesi gerçekleşen ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi, sporculara ve teknik heyete baklava ikramında bulunarak, ilçe stadyumunda oynanacak olan zorlu maçta Bordo Beyazlı temsilcimize başarılar diledi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan MHP ilçe Başkanı Aytekin Torun; “Hafta sonu oynanacak Manisaspor maçında Uşakspor maçında olduğu gibi galibiyet almanızı istiyoruz. Galibiyet alacağınıza canı gönülden inanıyorum. Allah güç kuvvet versin. Bizleri de kabul ettiği için İnegölspor Başkanımız Eşref Güç’e, değerli yönetim kuruluna ve İnegölspor camiasına çok teşekkür ediyorum. Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Antrenman öncesinde sizlerle birlikte olmak istedik. Manisaspor maçında vurduğunuzun gol olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<