banner359

Yanlız yaşayan kadın kedileriyle birlikte evinde yanarak öldü

23 Eylül 2018 Pazar 12:34
Yanlız yaşayan kadın kedileriyle birlikte evinde yanarak öldü

  İnegöl'e bağlı Muratbey mahallesindeki 2 katlı  evde çıkan yangında yanlız yaşayan kadın Emine Aladağ(60), kedileriyle birlikte yanarak hayatını kaybetti.  Edinilen bilgilere göre; İnegöl'ün Muratbey mahallesindeki 2 katlı evinin ikinci katında yaşayan ve birinci katında ise 20 civarında kedisine bakan Emine Aladağ (60), gece uyumak için odasına gitti. Uykuya dalan yaşlı kadının evinde sabaha karşı 05.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri gören mahalle sakinleri durumu İnegöl itfaiyesine haber verdiler.

YANGIN SÖNDÜRÜLÜNCE ACI HABER GELDİ

Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere dört bir yandan müdahale etmeye başladılar. O sırada ekipler ve mahalle sakinleri, yaşlı kadını çevrede de araştırdılar. Yoğun çalışmalar sonucunda yangın söndürüldü. Yangının ardından İtfaiye ekipleri, evin içine girdiklerinde yaşlı kadının tamamen yanmış cesedine ulaştılar.

KEDİLER DE YANMIŞ

Evin birinci katındaki kedilerden bazıları kaçarak kurtulurken, bazıları telef oldu.  İtfaiye ekiplerince dışarıya çıkarılan adeta kömüre dönmüş olan ceset,  Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yangının kesin çıkış nedeni araştırılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<