Yaralı öğretmenden şaşırtan tepki!

14 Ocak 2021 Perşembe 17:35
Yaralı öğretmenden şaşırtan tepki!

Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir otomobilin çarpıp kaçtığı motosikletli öğretmen yaralandı. Yaralı öğretmen, kazayı öğrenip olay yerine gelen basın mensuplarına "Manyakmısınız, ne çekiyorsunuz" şeklinde hakaretvari sözcüklerle tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Yeşil Çayır Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen otomobil, aynı istikamette seyreden Mustafa T.(39) idaresindeki 16 AJC 769 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etksiyle dengesini kaybederek düşen motosikletli yaralandı. Çevredekiler yaralının yardımına koşarak durumu 112'ye bildirdi.

banner380

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptığı esnada basın mensupları da kazayı öğrenerek olay yerine geldi. Çekildiğini fark eden yaralı öğretmen basın mensuplarına hakaret ederek "Manyakmısınız, ne çekiyorsunuz kardeşim" diyerek gereksiz tepki gösterdi.

Hastaneye kaldırılan yaralı öğretmenin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri ise kaza ile alakalı soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<