banner359

Yaralı tilki tedavi altına alındı

13 Ekim 2017 Cuma 10:06
Yaralı tilki tedavi altına alındı

İnegöl´e bağlı Muratbey mahallesinde vatandaşlar tarafından bulunan yaralı yavru tilki, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezinde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Muratbey mahallesi sakinleri mahallenin girişinde yürümekte zorluk çeken Tilki´yi fark ettiler. Tilki´yi yakalayan ve yaralı olduğunu gören mahalle sakinleri, durumu İnegöl Belediyesine bildirdiler. Belirtilen yere gelen İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri, yaralı Tilki´ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptılar.

Sağ bacağından yaralı olan Tilki ekipler tarafından alınarak, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürülerek tedavi altına alındı. Doğa hayatında yabani hayvanların saldırısına uğradığı tespit edilen Tilki´nin sağ ön bacağının kırıldığı belirlendi. Yapılan tetkikler sonucunda bacağı kırık olan 5 aylık Tilki, Veteriner Hekim Musa Subaşı ve ekibi tarafından ameliyata alınacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<