banner359

Yedihilal İle Yeni Bir Nesil Yetişiyor

13 Ocak 2016 Çarşamba 10:32 2016-01-13 10:33:24
Yedihilal İle Yeni Bir Nesil Yetişiyor

 Kısa bir süre önce dernekleşme çalışmalarını tamamlayan YediHilal Derneği İnegöl Şubesi Faruk Çoşkun başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan YediHilal Derneği İnegöl Şubesi Başkanı Faruk Çoşkun; “Bugün YediHilal Derneği olarak ilk resmi ziyaretimizi Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a yapmaktayız. Bugün hem derneğimiz hakkında başkanımıza bilgilendirme yapmak hem de kendilerinin engin tecrübelerinden istifade etmek için bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Çoşkun; “YediHilal, faaliyet ekseninin merkezine Anadolu coğrafyasını koymaktadır. Anadolu coğrafyasında fütüvvet, ilim ve ahlak üçgeninde yetişecek bir neslin öncüsü olmak arzusuyla kurulan YediHilal şehrimizde de bu duygularla kuruluşunu tamamlayarak yoluna devam etmektedir. İstişarenin, sorumluluk bilincinin ve ihlası merkeze alan bir çalışma ahlakının hayatın her alanını kuşatmasını savunan YediHilal, bu ilkeler çerçevesinde İslam medeniyetinin bin yıllardır süregelen seferinde bir nefer olabilmenin derdiyle faaliyetlerine devam etmektedir” dedi.

Çoşkun; “Son olarak huzurlarınızda Belediye Başkanımıza derneğimize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Öncelikle YediHilal Derneği İnegöl Şubesi Başkanımıza ve yönetici arkadaşlarımıza hoş geldiniz demek istiyorum. Mobilyası, köftesi ve kaplıcasıyla meşhur olmuş şehrimiz değişen ve gelişen nüfus ve ekonomik potansiyeli ile de sivil toplum kuruluşları, vakıf ve cemiyetlerin faaliyetleriyle her geçen gün ivme kazanarak önemli bir noktaya gelmektedir” dedi.

Aktaş; “YediHilal Derneği son dönemlerde gerçekten bu manada bir yıldız gibi parlıyor. Dernek başkanı Faruk Çoşkun Bey ve yönetici arkadaşlar şehrimize yeni bir değer katacak bir hamle başlattılar. Bizler de yapmış oldukları programları, çalıştayları ve okuma programlarını yakinen takip ediyoruz. Ortaya koydukları bu faaliyetler ile şehrimizin sosyo–kültürel hayatına ve beraberinde manevi hayatının canlanmasına ciddi manada katkı veriyorlar. İnanıyor ve ümit ediyorum ki ilerleyen günlerde kurumsal yapılarını da sağlamlaştırarak daha çok insanımıza ulaşacak çalışmalara imza atacaklardır” dedi.

Aktaş son olarak; “İnşallah yerel yöneticiler olarak bizlerde Yedihilal’in yapacakları faaliyetlerden ziyadesiyle istifade etmiş olacağız. Kendilerine bu fedakarane özveri ve gayretlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu çalışmalar gerçekten maddi ve manevi olarak emek isteyen işler. Şahsım ve kurum olarak ta kendilerine elimizden gelen her türlü yardımı ve desteği ortaya koyacağımızı buradan ifade ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından YediHilal Derneği İnegöl Şubesi Başkanı Faruk Çoşkun, ziyaret anısına Başkan Aktaş’a çiçek takdim etti.

Son Güncelleme: 13.01.2016 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<