banner359

Yeni destek paketi iş dünyasını umutlandırdı

13 Şubat 2022 Pazar 18:50 2022-02-13 18:57:54
Yeni destek paketi iş dünyasını umutlandırdı

60 milyar liralık kefalet paketinin piyasalardaki hareketliliği arttırmasını umduklarını dile getiren İGİAD Başkanı İsmail Sülek, temel gıdada KDV oranının %8’den %1’e indirilmesinin değerli bir adım olduğunu ve diğer sektörlere de yayılması gerektiğini söyledi. Yeni açıklanan 60 milyar liralık Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketinin, finansmana erişimde zorluk yaşayan iş dünyası bakımından önemli bir adım olduğunu kaydeden İnegöl Genç İş İnsanları Derneği (İGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sülek, ülke ekonomisini güçlendirecek her adımın destekçisi olduklarını dile getirdi. 

İnegöl Genç İş İnsanları Derneği (İGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sülek, son dönemlerde artan elektrik, doğalgaz ve akaryakıt maliyetlerinin esnaflardan, sanayicilere varıncaya kadar her sektörde ciddi maliyet sorunlarına yol açtığını ifade ederek bu konuda devletimizden gerekli adımların atılarak 2022 yılında hedeflediğimiz ihracat rakamlarına ulaşmamızda bizlere destek olmasını beklediğini ifade etti.

Son Güncelleme: 13.02.2022 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<