banner359

Yeni Yönetim Start Verdi

23 Mayıs 2018 Çarşamba 12:21
Yeni Yönetim Start Verdi

Geçen Pazar günü yapılan kongrede seçilen İnegölspor yönetimi, yeni sezon için çalışmalarına kurban keserek start verdi.
İnegölspor tesisleri bahçesinde kurban kesimi sonrasında dua yapıldı.
Hedeflerinin bir üst lig olduğunu ifade eden İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç “Bugün burada yönetimimizin kurban keserek buluşma anı. Buradaki arkadaşlarım cesaretli arkadaşlarım, heyecanlı arkadaşlar, İnegölspor’a, İnegöl’ümüze sahip çıkan arkadaşlar. Hep beraber şu kurbanın yüzü suyu hürmetine çalışmak amacıyla birlik beraberlik içerisinde İnegölspor’umuzu bir üst lige taşımak amacıyla kurbanımızı burada kestik. Bundan sonra çalışmalarımız daha sıkı olacak. 1 hafta gevşek davranırız görev bölümünden sonra İnegölspor’un çalışmaları daha sıkı olacak. “ dedi.
TEKNİK DİREKTÖR BELİRLENMEDİ
Henüz teknik direktörü belirlemediklerini aktaran Güç, “Şuan sadece burada görev bölümü bile yapmadık. Bu akşam bile tanışma merasimi olacak ondan sonra yavaş yavaş çalışmalarımızı hızlandıracağız.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<