banner359

Yine motosiklet yine kaza

12 Temmuz 2018 Perşembe 21:20
Yine motosiklet yine kaza

Inegöl-Yenişehir yolu üzeri Hamzabey kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada hafif ticari araç ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı; 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Inegöl'den Yenişehir istikametine seyir halinde olan sürücü Cihat A. Yönetimindeki motosiklet, Hamzabey mahallesi kavşağında iddiaya sollama yaparken, Yenişehir'den Inegöl'e seyir halinde olan sürücü Mert S. Yönetimindeki 34 ACM 700 plakalı hafif ticarî araçla kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle motosikletten düşen sürücü ile arkasında bulunan Ismail C. Yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen  112 Acil servis ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Inegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<