banner359

Yol verme kavgasında kan aktı

24 Nisan 2018 Salı 09:25
Yol verme kavgasında kan aktı

İnegöl´e bağlı Cerrah mahallesinde motosikletli gençler ile Suriyeli gençler arasında çıkan yol verme kavgasında bir kişi tabanca ile sırtından yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, motosikletleri ile Cerrah mahallesinde gezen 17 yaşındaki Hüseyin S., 17 yaşındaki Mert G. ve 18 yaşındaki Erkan A.´nın aralarından otomobil ile geçmek isteyen Suriye uyruklu 43 yaşındaki Aladdin E. arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından olay yerinden ayrılan Aladdin E., evinde bulunan tabancayı alarak tartıştığı gençlerin olduğu yere geri gelip etrafa rastgele ateş etti. Tabancadan çıkan mermilerden birisi Erkan A.´nın sırtına isabet etti. Kanlar içerisinde kalan genç, arkadaşları tarafından özel otomobille İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından sırtındaki mermi çekirdeği çıkarılan genç, müşahede altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı genç, daha sonra taburcu edildi.

Olayın ardından kaçan Aladdin E. ise, jandarma ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte kıskıvrak yakalandı. Jandarma ekipleri tarafından Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek, Suriye uyruklu Aladdin E. isimli şüpheli gözaltına alındı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<