banner359

Yol zannedip tarlaya uçtu!

07 Aralık 2016 Çarşamba 21:57 2016-12-07 21:59:36
Yol zannedip tarlaya uçtu!

Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen akıl almaz kaza da düz yolda bir anlık dalgınlıkla tarlaya uçup ağaca çarparak duran TIR’ın sürücüsü şans eseri burnu bile kanamadan kurtuldu.
Edinilen bilgilere göre; Gemlik’ten gelip İnegöl-Bursa Karayolu üzerinden Ankara istikametine seyir halinde olan Seçkin A. yönetimindeki 16 MBH 24 çekici 16 MBM 24 Dorse plakalı Tır, iddiaya göre sürücünün yol zannedip devam etmesi üzerine karayolundan çıkarak Çitli kavşağı mevkiinde yolun sağından tarlaya uçtu.
20 METRE SÜRÜKLENDİ
Tarlaya uçsa da hızı kesilmeyen Tır 20 metre sürüklenerek ağaca çarpıp ancak durabildi.
Ağaca çarparak çekici kısmında zarar oluşan TIR’daki sürücü kazayı şans eseri yara almadan atlattı.
Kazayı görenler durumu 112’ye haber verdi. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekipleri, kazayı yara almada atlatan sürücüye her ihtimale karşın ayakta tedavi uyguladılar.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor. 

Son Güncelleme: 07.12.2016 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<