banner359

"Zor bir maçı kazandık"

14 Şubat 2022 Pazartesi 12:38 2022-02-14 16:54:54
"Zor bir maçı kazandık"

ZOR BİR MAÇI KAZANDIK

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, sahamızda 2-1 kazandığımız Afjet Afyonspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, şunları söyledi:
“Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettik ve disiplinli oynamaya çalıştık. İçeride ufak tefek hatalar yaptık. Rakipte çok kaliteli bir takım olduğu için onları her an değerlendirebilecek kapasiteye sahip bir takımdı. Zor bir maçtı. Zor bir maçı kazandık. Bizim için puan sıralaması açısından çok önemli bir maçtı. Maçla ve sahadaki mücadeleyle ilgili söylenecek hiç şey yok. Tabiî ki hafta içerisinde teknik değerlendirmelerimizi yapacağız. Daha yapabileceğimiz şeyleri aramızda konuşacağız. Ama şunu söylemek istiyorum. Bizim takımımız bu ligin en pahalı takımı değil. Hatta en ucuz ikinci veya üçüncü takımı. Yani oyuncularımız çok yüksek rakamlar almıyor ve içeride bir mücadele gösteriyorlar. Bugün bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize iyi bir destek gösterdiler. Ama bazı taraftarımızın daha fazla desteğini istiyoruz ve özellikle Ömer’e yapılan veya herhangi bir başka oyuncuya yapılan şey asla tahfif edilemez. Galibiz, oyuncumun morale ihtiyacı var. Özveri ile oynuyor. Tamam, bazı hatalar yapıyor, olabilir. Hepimiz hata yapıyoruz ama galibiz. Taraftarlarımızdan özellikle son dakikalarda beklediğimiz şey destek. Yani köstek olmaya gelenler varmış gibi sanki. Bağıran o taraftarların kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama içlerinde bazıları lütfen birazcık daha kendilerini gözden geçirsinler. Rica ediyoruz. Çocuklar mücadele ediyorlar. Yönetim mücadele ediyor. Maçı kazanmamız lazım. Oyun devam ediyor. Oyuncuma moral vermesi gerekirken, sahaya destek vermesi gerekirken tam tersi bir şey yapıyoruz. Genel olarak taraftarımızın verdiği destekten memnunum. Ona diyecek bir şeyim yok. Ama tribüne gelen bazı arkadaşlardan rica ediyorum.”

Son Güncelleme: 14.02.2022 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<