banner359

Cumhurbaşkanı Adaylarına Fındık Dopingi

Giresun’da yaklaşık 8 yıldır kendi bahçesinden hasat ettiği fındığı tanıtım amacıyla dağıtan Mehmet Arslan, bu defa Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Ekmeleddin İhsanoğlu’na fındık gönderdi. Halk oylamasıyla 10 Ağustos’ta...

05 Ağustos 2014 Salı 11:44
Cumhurbaşkanı Adaylarına Fındık Dopingi
Giresun’da yaklaşık 8 yıldır kendi bahçesinden hasat ettiği fındığı tanıtım amacıyla dağıtan Mehmet Arslan, bu defa Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Ekmeleddin İhsanoğlu’na fındık gönderdi.
Halk oylamasıyla 10 Ağustos’ta yapılacak seçim sürecinde gösterdikleri performansla kaybettikleri enerjiyi geri kazanmaları için adaylara fındık gönderdiklerini belirten Arslan, adayların kazanmaları halinde fındığa da sahip çıkmalarını umut ettiklerini söyledi. Giresun, fındığını tanıtmak için yılda yaklaşık bir ton fındığını siyaset, sanat, spor ve turizm alanlarında bir çok kişilere gönderdiğini belirten Fındık Üreticisi Mehmet Aslan, bu yılda bu geleneğini bozmadı.
Gönüllü fındık tanıtımı yapan Arslan “Kendi fındık bahçesinden topladığı fındıkların tamamını yurt içi ve yurt dışındaki bir çok adrese kargo yoluyla yolluyorum. Kendim ilçede esnafım. Geçimimi fındıktan sağlamıyorum. Ancak fındığım yeterince de oluyor. Bende her yıl topladığım fındığı tanıtım amacıyla her alanda önemli sektörlerin temsilcilerine yolluyorum. Bugüne kadar da neredeyse yollamadığım başbakan, bakan ve milletvekili kalmamıştır. Ünlü sinema sanatçılarımıza da yolladıklarım oldu. Geçen yıl yaklaşık bir ton fındığı tanıtım amacıyla elden dağıttım veya kargoyla yolladım. Ancak bu yıl zirai don nedeniyle fındık yandığı için sanırım biraz daha az fındık yollayacağım. Amacım Giresun fındığını tanıtmaktır" dedi.
Yeni hasat fındığını cumhurbaşkanı adaylarına da gönderdiğini ifade eden Arslan “Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışan adaylar enerji kaybına uğradı. Fındıkta bilindiği gibi enerji deposu. Bende kaybettikleri enerjiyi kısa sürede kazansınlar diye fındık yolluyorum. Adaylara kendim elden fındığı hediye etmek isterdim ancak Giresun programları olmadığı için kargo ile yollayacağım. Temennimiz cumhurbaşkanı olmaları halinde fındığa gereken desteği sağlamalarıdır” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<