banner359

Bursa’yı bir de bu açıdan görün

Bursa’nın drone ile çekilmiş gökyüzü fotoğrafları görenleri büyülüyor. Doğa fotoğrafçısı Yakup Altan şehrin tarihi ve turistik bölgelerini drone aracılığıyla görüntülerken, bu kareleri Bursalıların beğenisine sunuyor.Osmanlı...

31 Ekim 2018 Çarşamba 09:59
Bursa’yı bir de bu açıdan görün

Bursa’nın drone ile çekilmiş gökyüzü fotoğrafları görenleri büyülüyor. Doğa fotoğrafçısı Yakup Altan şehrin tarihi ve turistik bölgelerini drone aracılığıyla görüntülerken, bu kareleri Bursalıların beğenisine sunuyor.

Osmanlı İmparatorluğuna uzun yıllar başkentlik yapan Bursa’nın farklı açılardan çekilen fotoğraflarla tanıtılmasına vesile olmak istediğini belirten Altan’ın çektiği kareler arasında, Botanik Park, Emirsultan Camii ve Türbesi, Gemlik Narlı, Ulu Camii ve Hanlar Bölgesi, İnkaya Çınarı, Irgandı Köprüsü, Mihraplı Camii, İnegöl Oylat, Uludağ ve Hüdavendigar Kent Parkı gibi şehrin önemli turistik noktaları yer alıyor. Merkez Osmangazi ilçesinde yer alan Dobruca Sosyal Tesisleri’nin virajlı yolu ise kıvrılarak ilerleyen yılana benzetiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<