banner359

Karadağ’da ebru sergisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren BUSMEK tarafından Karadağ’da açılan ebru sergisi ülkeler arasında kültür köprüsü kurdu.BUSMEK ve Yunus Emre Enstitüsü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar farklı ülkelere...

31 Mart 2017 Cuma 15:14
Karadağ’da ebru sergisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren BUSMEK tarafından Karadağ’da açılan ebru sergisi ülkeler arasında kültür köprüsü kurdu.

BUSMEK ve Yunus Emre Enstitüsü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar farklı ülkelere taşınıyor. Karadağ Podgoritsa’da açılan ebru kursuna katılan kursiyerler sergi açtı. Sergi açılışına Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık ile Podgoritsa Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cihan Özdemir yaptı. Cihan Özdemir, konuşmasında, “4,5 ay süren kurslara 66 kursiyer kayıt yaptırdı. 46 öğrenci kursu başarıyla tamamladı” dedi.

Abdülkadir Karlık ise, “Podgoritsalı vatandaşların derslere olan ilgisi bizi sevindirdi. Büyükşehir Belediyesi olarak da buradaki bu ihtiyaca binaen bu kursları açmış olmamız isabetli bir karar aldığımızın delili” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<