Yenişehir’de 2. Kitap Fuarı başladı

Fatih

14 Ekim 2019 Pazartesi 12:47
Yenişehir’de 2. Kitap Fuarı başladı

Yenişehir Belediyesi ile Hayat Boyu Öğrenme Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği 2. Kitap Fuarı törenle açıldı.

banner380

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir kültür Merkezi’nde açılan kitap fuarına Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Davut Aydın, Milli Eğitim Müdür Musa Ayaz, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Fuarda Yenişehirliler yeni çıkan kitapların yanı sıra yazarlarla da tanışma fırsatı buldu. 6 gün sürecek fuar boyunca kitap tanıtımlarının yanında yazarlarla söyleşiler de gerçekleştirilecek. Fuara Yenişehirli yazarlar da katıldı.

Fuara kitapları ile katılan Yenişehirli gazeteci Gürhan Adana, “Yenişehir Belediyesi ve Hayat Boyu Öğrenme Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlemiş olduğu 2 kitap fuarı Yenişehir’de başladı. Bu organizasyonla Yenişehirliler hem yazarlarla hem de yeni baskıya verilmiş kitaplarla tanışma fırsatı bulacaklar. Bu güzel fuarın oluşumda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “Bu yıl ikincisi yapılıyor. Şu anda elimde Yenişehir yazarlarının kitapları var. Bize festival ile ilgili geldiklerinde biz evet dedik, az önceki konuşmamda da söylediğim gibi Yenişehir’i Yenişehirli yazarlardan öğrendik. 50 yaşındayız, bilmediğimiz şeylerin olduğunu Nurettin Baydur amcamızın kitabından öğrendik. Bu organizasyonun hayırlı olmasını diliyorum, inşallah devamı gelecektir. İnşallah bizi yeni kitaplarıyla buluştururlar. Ayrıca barış harekâtında olan askerlerimizin de Allah yardımcıları olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<