banner359

Yıldırımlı Kadınlar Salçalarını Belediyede Yapıyor

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin Eşi Şükran Edebali De, Belediye Tarafından Hayata Geçirilen ‘salçamı Temiz Yerde Üretiyorum’ Projesine Katılarak Domates Salçası Yaptı.

14 Eylül 2015 Pazartesi 13:45
Yıldırımlı Kadınlar Salçalarını Belediyede Yapıyor
Kış hazırlıklarına başlayan Yıldırımlı kadınlar, sofraların vazgeçilmez tatlarından ev yapımı organik salça için kollar sıvadı.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin eşi Şükran Edebali de, belediye tarafından hayata geçirilen ‘Salçamı temiz yerde üretiyorum’ projesine katılarak domates salçası yaptı. Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü hizmet binasındaki üretim yerine giderek salça yapan Edebali, “Geleneksel mutfak kültürünün Yıldırım’da yaşatılması maksadıyla bu projeye destek vermek istedim. Hijyenik şartlarda salça yapımı için bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Sosyal İşler Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne teşekkür ederim” dedi.
Yıldırımlı kadınların bu projeye katılmaları çağrısında bulunan Şükran Edebali, “Değerlerimizden biri olan mutfak kültürünün yaşatılması lazım. Salça yapmak sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir. Ayrıca bu projenin mahalle kültürünün yaşatılmasına da katkı sağlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Yıldırımlı kadınlar bu hizmetten 4 Ekim tarihine kadar yararlanabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<