Başkan Dündar, Oyunu Kullandı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 1 Kasım Genel Seçimi İçin Oyunu Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Kullandı.

01 Kasım 2015 Pazar 15:44
Başkan Dündar, Oyunu Kullandı
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 1 Kasım genel seçimi için oyunu Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde kullandı.
Eşi Sevginaz Dündar ile birlikte oyunu kullanmak için Fethiye Mahallesindeki Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Faik Çelik yerleşkesine gelen Dündar, oy kullanmak için gelen vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra oy kullanacağı sınıfa geçen Başkan Dündar 1225 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
Seçim dönemlerinde oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu söyleyen Dündar, “Bu aynı zamanda demokrasinin de bir gereği. Bizlerde oyumuzu kullanarak bu görevimizi yaptık. 7 Haziran seçimleri sonrası ortaya çıkan tablo, siyasi partilerin hükümet kurmasına olanak sağlamamış, 5 ay sonra yeni bir seçime gitmek zorunda kalınmıştı. İnşallah bu gün sandıktan güzel sonuçlar çıkar ve güçlü bir hükümet kurularak ülkemizde istikrar devam eder. Bizim düşüncemiz bu. Seçimler, ülkemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<