Belediye Personeli Masa Tenisinde Hünerlerini Sergiledi

Osmangazi Belediyesi’nin Personeli Arasında Dostluk Bağlarını Güçlendirmek Maksadıyla Düzenlediği ‘ferdi Masa Tenisi Turnuvası’ Final Maçlarıyla Sona Erdi.

04 Aralık 2015 Cuma 13:05
Belediye Personeli Masa Tenisinde Hünerlerini Sergiledi
Osmangazi Belediyesi’nin personeli arasında dostluk bağlarını güçlendirmek maksadıyla düzenlediği ‘Ferdi Masa Tenisi Turnuvası’ final maçlarıyla sona erdi.
Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Ferdi Masa Tenisi Turnuvası’ yarı final ve final karşılaşmaları ile sona erdi. Dikkaldırım Spor Salonu’nda oynanan yarı final karşılaşmalarında bayanlarda Hülya Çetin ile Hafize Elles, rakiplerini yenerek finale yükseldi. Erkeklerde ise İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nden Kenan Aykut, Fen İşleri Müdürlüğü’nden Ufuk Uygun ve Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden Tural Habipoğlu finale çıkmayı hak kazandı.
Final müsabakasında rakibine set vermeden karşılaşmayı 3-0 kazanan Hülya Çetin turnuvanın şampiyonu oldu. Erkekler finalleri ise büyük çekişmelere sahne oldu. 3 kişinin finale çıkmasından dolayı tüm oyuncular rakipleriyle birer maç yaptı. Her iki rakibini de mağlup etmeyi başaran Fen İşleri Müdürlüğü’nden Ufuk Uygun, şampiyon olarak mutlu sona ulaştı. Erkeklerde turnuvanın ikincisi ise İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nden Kenan Aykut oldu. Turnuvayı kazanan personele kupalarını ve ödüllerini Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çoban ve İnsan Kaynakları Müdürü Beytullah Seferler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<