Bursa’da kaçan kurbanlık dana ortalığı birbirine kattı

Bursa’da kesim alanında sahiplerinin elinden kaçan kurbanlık dana ortalığı birbirine kattı.Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da bilindik görüntüler yaşandı. Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi’nde bayramda kurban kesim alanı...

12 Eylül 2016 Pazartesi 11:20
Bursa’da kaçan kurbanlık dana ortalığı birbirine kattı
Bursa’da kesim alanında sahiplerinin elinden kaçan kurbanlık dana ortalığı birbirine kattı.
Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da bilindik görüntüler yaşandı. Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi’nde bayramda kurban kesim alanı olarak hizmet veren pazartesi pazarı alanında sahiplerinin elinden kaçan dana ortalığı savaş alanına çevirdi. Yaklaşık 50 kişiyi peşinden koşturan dana, birçok teknik denenmesine rağmen yakalanamadı. Bazı vatandaşlar İspanyol matadorları aratmayan görüntülerle kaçan danaya müdahale ederken, bazıları kement atarak boğayı etkisiz hale getirmek istedi. Çevredekilerden korkan dana kafa darbesiyle insanları yere sererken, 2 saatlik kovalamaca belediye ekiplerinin sakinleştirici iğnesiyle son buldu. İğneye rağmen 30 kişi danayı güçlükle yere yatırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<