Bursa’da paso izdihamı

Bursa'da Yeni Eğitim Ve öğretim Yılının Geçtiğimiz Hafta Başlamasıyla Beraber Indirimli Öğrenci Kartı çıkarmak Isteyen öğrenciler, Burulaş Bürolarına Akın Etti. Vize Tarihleri Uzatmak Isteyen öğrenci Ve Vatandaşlar, Gişelerinde Uzun Kuyruklar Oluşturdu.

28 Eylül 2016 Çarşamba 08:45
Bursa’da paso izdihamı
Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla Bursa’da indirimli Öğrenci kartı çıkarmak isteyen öğrenciler, BURULAŞ bürolarına akın etti. Vize tarihleri uzatmak isteyen öğrenci ve vatandaşlar, gişelerde uzun kuyruklar oluşturdu.
Geçtiğimiz hafta 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından toplu ulaşım araçlarına indirimli binebilmek için Bukart çıkartmak isteyen öğrenciler ve vizeleri biten vatandaşlar BURULAŞ bürolarına akın etti. Sabahın erken saatlerinde öğrenci ve vatandaşlar gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Yeterli elemanın olmamasından dolayı işlemlerinin uzun sürdüğünü ifaden vatandaşlar, durumdan şikayetçi olurken öğrencileri ise ders zillerinin çalmasıyla yerlerini velilerine bırakarak okulun yolunu tuttu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<