Yıldırım Yollarına Makyaj

Yol ve asfalt çalışmalarına hız veren Yıldırım Belediyesi, önemli bir kavşak noktasında daha trafiği rahatlattı.Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bursa Ağız...

05 Aralık 2015 Cumartesi 15:54
Yıldırım Yollarına Makyaj
Yol ve asfalt çalışmalarına hız veren Yıldırım Belediyesi, önemli bir kavşak noktasında daha trafiği rahatlattı.
Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Polis Koleji Müdürlüğü, Kredi ve Yurtlar Kurumu Orhangazi Öğrenci Yurdu, Bursa Afet Eğitim Merkezi ve Bursa İl Özel İdaresi yerleşkesinin Ankara Yolu Caddesi ile bağlantı noktasındaki Emniyet Caddesi’ne 2 bin 653 ton asfalt döküldü. Nisan 2014 tarihinden bugüne Yıldırım’da dökülen asfalt 160 bin tonu buldu. Ekipler yol kenarı bordür ve kaldırım çalışmalarıyla yayaları da rahatlattı.
Altyapı çalışmaları ile Yıldırım’a modern bir kimlik kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “69 mahallemizin tamamında asfalt, bordür ve kaldırım çalışmaları ile modern bir görüntü ve sağlıklı trafik akışını sağlıyoruz. Yapılan bu çalışmalarda asfaltsız yollar asfaltlanırken, bozulan yolları da asfaltlıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<