Gemlik’de orman yangını

Bursa'da Sabah Saatlerinde Meydana Gelen Orman Yangınının Ardından, Bir Orman Yangını Da Gemlik'te Çikti. Yangın Kontrol Altına Alınırken, Ekiplerin Müdahalesi Devam Ediyor.

22 Aralık 2019 Pazar 16:28
Gemlik’de orman yangını

Bursa’da sabah meydana gelen orman yangınının ardından Gemlik’te de yangın çıktı. Yangın kontrol altına alınırken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Gemlik ilçesi Kurtul Mahallesi Doğantepe mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederken, yaklaşık 30 dakikalık çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Şiddetli lodos nedeniyle müdahalede zorluk çeken ekipler, soğutma çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<