Bu kez at arabası çarptı

07 Aralık 2016 Çarşamba 09:45 2016-12-07 09:50:53
Bu kez at arabası çarptı

  Adnan menderes bulvarı Çimen cami yayında meydana gelen kaza at arabası sürücüne pahalıya patlattı. Şehir içinde gezmeleri yasak olan at arabasına zabıta ekipleri tarafından 219 TL cezai işlem uygulandı. Kaza sonrası özel otomobilde maddi hasarda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre kaza Adnan Mendres bulvarında meydana geldi. Çimen cami istikametinden eski devlet hastanesi istikametine seyir halinde olan İlhan Acar yönetimindeki 16 u 4506 plakalı özel otomibil ile aynı istikametine seyir halinde olan Doğuş Eyli'nin yönetimindeki at arabası otomobile yandan çarptı.

Kaza sonrası otomobilde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen trafik ekipleri gereken tutanakları tutarak zabıta ekiplerine haber verdi.

Kaza yerine gelen zabıta ekipleri tarafından  at arabası sürücüsüne şehir içi trafiğine girmesi yasak olduğunu için kabahatlar kanunu kapsamında 219 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca at arabası sürücü zarar verdiği otomobilin de zararını karşılayacak.

Son Güncelleme: 07.12.2016 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<