Büyükşehir’in Adı Gibi Hizmetleri de Büyük Olacak

03 Mart 2018 Cumartesi 11:12
Büyükşehir’in Adı Gibi Hizmetleri de Büyük Olacak


İnegöl’de 2018 ve 2019 yıllarında Bursa Büyükşehir Belediyesi marifeti ile yapılacak olan projeler, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gazali Şen Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. İstişare toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban; “Büyükşehir’in bu konuda adı büyük olduğu gibi hizmetleri de büyük olacak” dedi.

İnegöl’de 2018 ve 2019 yıllarında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan projeler, geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve kurmaylarının da katıldığı geniş katılımlı bir toplantıda masaya yatırılmıştı. Bu toplantıda yüzeysel olarak çizilen plan doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de hayata geçireceği projelerin tüm detaylarıyla görüşüldüğü bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gazali Şen Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, İnegöl Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit ile Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi’nin ilgili kurum temsilcileri toplantıda hazır bulundu. İnegöl Belediyesi encümen salonunda gerçekleşen toplantıda, projeler incelenerek aciliyet durumuna göre planlamalar yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR’İN ADI GİBİ HİZMETLERİ DE BÜYÜK OLACAK
Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün İnegöl’de Büyükşehir Belediyesi eliyle gerçekleşecek olan yatırımlarımızı tekrar gözden geçirmek üzere bir araya geldik. Daha önce çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katılımıyla ekibiyle beraber bir istişaremiz olmuştu. Yüzeysel olarak planlamalarımızı gözden geçirmiştik. Bugün de bu planlamaları yeniden masaya yatırıp biraz daha detaylandırarak 2018 ve 2019’da yapılacak çalışmaları yeniden bir irdelemek istedik. Genel Sekreter Yardımcımız Gazali Bey ve değerli ekibiyle projelerimizi bu mutfak toplantısında değerlendireceğiz. İnegöl’ümüz için yapacağımız hizmetler hayırlı uğurlu olur inşallah. Tabi Büyükşehir’in bu konuda adı büyük olduğu gibi hizmetleri de büyük olacak. Yapılacak olan hizmetlerimizi de şehrimizde yaşayan halkımız en güzel şekilde kullanacak. İnanıyoruz ki bu hizmetler oldukça insanların refah standartları da artacak. Yapılacak çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve ekibine de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<