Denizbank Pazar Yolu Şubesi hizmete girdi

04 Nisan 2018 Çarşamba 09:32
Denizbank Pazar Yolu Şubesi hizmete girdi

Türkiye´nin 81 ilindeki yaygın şube ağıyla bankacılık hizmetlerinde farklılaşan DenizBank´ın İnegöl Pazar Yolu Şubesi İnegöl-Alanyurt yolu üzeri AVM karşısında faaliyete geçti. Emekli, KOBİ, bireysel, işletme ve tarım bankacılığı alanlarında hizmet verecek İnegöl Pazar Yolu şubesi ile banka, müşterilerinin hayatını her alanda kolaylaştırmaya devam edecek.

DenizBank İnegöl Pazar Yolu Şube Müdürü Erkan Bağır, “DenizBank olarak ülkemize katkı sunmak için çalışmalarımıza 81 ilimizde var gücümüzle devam ediyoruz. Bu amaçla çıktığımız yolda İnegöl Pazar Yolu Şubemizle de her zaman halkımızın yanında yer alacak, onların hayatlarına gerek finansal gerekse toplumsal anlamda değer katmak için çalışacağız.  Şubemizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DENİZBANK HAKKINDA

DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi´nden satın alınan DenizBank´ı, Avrupa´nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006´da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia´nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya´nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye´nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu´nun, Türkiye´nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 740 şubesi ile 14 binin üzerinde çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu´nda DenizBank´ın yanı sıra beş yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, altı yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn´de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

SBERBANK HAKKINDA

1841 yılında kurulan, Rusya´nın en büyük bankası Sberbank, ülkedeki bankacılık sektörü aktiflerinin yaklaşık üçte birini elinde bulundurmaktadır. Sberbank´ın ana pay sahibi, Banka´nın sermayesinin %50´si + 1 adet paya sahip olan Rusya Merkez Bankası´dır. Banka´nın diğer payları, çok çeşitli yerli ve uluslararası yatırımcılara aittir. Sberbank, hizmetlerini Rusya´nın en büyük bankacılık dağıtım kanalı olan yaklaşık 14,6 bin adetlik şube ağı ile sunmaktadır. Sberbank, sahip olduğu yaklaşık 80 bin ATM ve self-servis terminalinden oluşan ATM ağının yanında sırasıyla 29 milyon kullanıcılı Sberbank Online internet bankacılığı uygulamaları ve 27,9 milyon kullanıcıya sahip olan Mobil Bank hizmetlerini içeren uzaktan erişimli kanallar yoluyla da bankacılık hizmetine katkı sağlamaktadır. Sberbank uluslararası faaliyetlerini Bağımsız Devletler Topluluğu Bölgesi´nde (Kazakistan, Ukrayna, Beyaz Rusya), DenizBank ile Türkiye´de, Sberbank Europe aracılığıyla İsviçre, Avusturya ve Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinde ve aynı zamanda Almanya ve Çin´de temsilcilikleri, Hindistan´da bir şubesi ile yürütmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<