İki arkadaşın alkol masasındaki kavgası kanlı bitti

08 Mayıs 2024 Çarşamba 21:31
İki arkadaşın alkol masasındaki kavgası kanlı bitti

Mahmudiye mahallesinde alkol masasında meydana gelen  kavgada bir kişi kırılan şişe ile boğazından ağır yaralandı. Şişeyi vuran şüpheli de darp sonucu yaralandı.
Olay saat 19.30 sıralarında Mahmudiye mahallesi Kerimağa sokakta meydana geldi. Kemal A.(39) ve Osman Y.(58) sokakta kurdukları masada alkol almaya başladılar. Alkol alan arkadaşlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında şahıslar birbirini darp etmeye başladı. Öfkeli Kemal A. Kırdığı şişeyle arkadaşı Osman Y.'yi boğazından yaraladı. Kavgayı gören çevredekiler şahısları ayırdı. Yaralılar olay yerine sevk edilen Ambulanslarla İnegöl Devlet hastanesine kaldırıldılar. Şüpheli Kemal A., tedavisinin ardından gözaltına alındı. 
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<