İnegöl Belediyesinden Anneler Gününe Özel Kahve Makinesi Hediyeli Kampanya

09 Mayıs 2024 Perşembe 16:30
İnegöl Belediyesinden Anneler Gününe Özel Kahve Makinesi Hediyeli Kampanya

İnegöl Belediyesi 12 Mayıs’ta kutlanacak Anneler Günü öncesi Kahve Makinesi hediyeli atık yağ kampanyası düzenliyor. 13 Mayıs’a kadar en çok bitkisel atık yağ biriktiren 1 kişiye kahve makinesi hediye edilecek.

banner380

Özel günler ile belirli gün ve haftalar kapsamında düzenlediği farkındalık çalışmalarıyla bilinç oluşturmaya gayret eden İnegöl Belediyesi, Anneler Gününü de fırsata çevirdi. Lavabolara döküldüğünde yer altı sularının ciddi oranda kirlenmesine yol açan bitkisel atık yağlar, Anneler Gününde kahve makinesine dönüşecek.

5 LİTRE VE ÜZERİ YAĞLAR ADRESİNİZDEN TESLİM ALINACAK

İnegöl Belediyesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sosyal farkındalık çalışmalarımız kapsamında Anneler Gününde en çok bitkisel atık yağ biriktiren 1 kişiye kahve makinesi hediye ediyoruz. Doğaya temiz bir iz bırakın sloganıyla, atık yağları toplayarak hem çevre kirliliğinin önüne geçiyoruz hem de annelerimize güzel bir hediye sunuyoruz. 5 litre ve üzeri biriktirilen atık yağları 153 Çözüm Merkezimizi arayarak kapınızdan aldırabilirsiniz. Atık yağ teslimi tarihleri 9-13 Mayıs.”

Öte yandan, kampanyaya katılımın sadece bireysel olduğu ve işletmelerin katılamayacağı da ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<