İnegöl Belediyesi’nin Araç Filosu Güçleniyor

29 Nisan 2019 Pazartesi 14:51 2019-04-29 15:57:48
İnegöl Belediyesi’nin Araç Filosu Güçleniyor

İnegöl Belediyesi, sulama işlemlerinde kullanmak üzere 18 tonluk yeni su tankerini hizmete aldı. Aracın tanıtımı şantiyede gerçekleştirilirken, yeni araç için kurban kesildi.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen İnegöl’de, yerel yönetimin hizmet seferberliği de gelişerek devam ediyor. İnegöl Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına araç filosuna bir yeni araç dahil etti. Hizmet kalitesinin çıtasını daha da yükseltecek olan 18 tonluk su tankeri, bugün düzenlenen mini törenle kamuoyuna tanıtıldı.

DAHA HIZLI VE KALİTELİ HİZMET
Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan aracın tanıtımı, şantiyede gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alper Taban ve Müdürlük personelinin katıldığı törende, yeni araç için kurban kesildi. Burada bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün Park Bahçeler Müdürlüğümüzün kendi alanında araç ekipmanlarımıza bir yenisini daha eklemiştik. Bunu sizlerle de paylaşalım istedik. Bu vesileyle de hem işlerimizin daha doğru şekilde, süreçlerin işlemesi adına ve manevi anlamda bir kan akıtmanın da iyi olacağını düşünerek kurban kesimi yapalım istedik. Çalışma arkadaşlarımızın iş güvenliği, sağlığı, sıhhati, huzuru bizim için önemli. Nihayetinde biz hizmet alanındayız, sürekli hizmet eden taraftayız. Vatandaşlarımızı mutlu edebilmek için, onların gerçekten refahını, standardını yükseltebilmek adına çalışmalar yapıyoruz. Burada görmüş olduğunuz bu güzel ekibimizle, arkadaşlarımızla bu işi gerçekleştiriyoruz. Bugün de hem bir taraftan arkadaşlarımıza selam verelim bir taraftan da araç filomuza eklediğimiz aracın tanıtımını yapalım istedik. Biliyorsunuz çok yakın zamanda da yine sizlere 3 tane aracımızın tanıtımını yapmıştık. Bunlar ihtiyaç üzerine aldığımız araçlar. Alet işler, el övünür kabilinden araç parkurunu arttırmaya çalışıyoruz. İnşallah hizmetlerimizi çok daha hızlı, nitelikli ve kaliteli bir hale dönüştürebilmek adına bu adımları atmaya devam ediyoruz” dedi.

DEVLET TEŞVİKİYLE ALINDI
Araç hakkında bilgiler de veren Taban, “Burada gördüğünüz 18 tonluk su tankerimiz de biliyorsunuz bir taraftan yeşil alanların çoğaltılması söz konusu. Akıllı sulamaları da devreye alarak fayda maliyet hesabı yapıp sondaj yapmaya gerek görülmeyen alanlarda tankerlerimizle sulamaya devam ediyoruz. Burada da bugün 18 tonluk 2019 model su tankerimizi hizmete almış oluyoruz. Yaklaşık 440 bin TL’lik bir araç. Geçmişte de yine elimizde kullandığımız 1990 model, 1986 model olmak üzere 2 su tankerimiz mevcuttu. Bunlar tabi daha küçük kapasiteliydiler. İnşallah son gelişmiş teknolojiyi de üzerinde barındıran yeni aracımızla bundan sonra daha kaliteli, günün şartlarına uygun şekilde hizmet vereceğiz. Devletimizin de teşvik imkanı vardı bundan da istifade ederek 120 bin TL gibi daha uygun bir hesapla almaya çalıştık. Belediyemize, şehrimize ve milletimize hayırlı olsun” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 29.04.2019 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<