Kar Geliyor!

.

19 Aralık 2014 Cuma 17:09 2014-12-19 17:12:20
Kar Geliyor!
 Meteoroloji pazar günü öğleden sonra Türkiye'nin Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceğini açıkladı. Akşam saatlerinden sonra Bursa'da özellikle dağlık kesimlerde karla karışık yağmur ve kar görülecek.

Türkiye'nin Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. Meteoroloji, 21 Aralık Pazar Günü akşam saatlerinde başlayacak kar yağışının Ankara-İstanbul otoyolunun, özellikle Kızılcahamam ile Düzce arasında kalan bölümünde ulaşımda aksamalara yol açabileceği uyarısında bulundu.
 
BURSA'DA KAR VE YAĞMUR 
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin 21 Aralık Pazar Günü öğle saatlerinden sonra Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Pazar Günü Trakya, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerinde başlayacak yağışların genellikle yağmur, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Bilecik ve Kütahya ile Bursa'nın dağlık kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 19.12.2014 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<