Wobilimoda Mobilya AVM, İnegöl Mobilya Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü

08 Mayıs 2024 Çarşamba 14:44
Wobilimoda Mobilya AVM, İnegöl Mobilya Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü

İnegöl'ün önde gelen mobilya alışveriş merkezlerinden biri olan Wobilimoda Mobilya AVM, 22-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen İnegöl Mobilya Fuarı döneminde yoğun ilgi gördü. Açıklamalarda bulunan Wobilimoda Mobilya AVM Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Yılmaz, fuar sürecinin dolu dolu geçtiğini belirtirken, AVM'nin 32157 ziyaretçi ağırladığını dile getirdi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, "124 üyemiz, fuar döneminde her zaman olduğu gibi yeni modelleriyle ve çalışmalarıyla hazırlıklarını tamamladı. Wobilimoda Mobilya AVM, modanın merkezi haline gelmiş durumda. Hem fuar öncesi hem de fuar sürecinde gerçekleştirdiğimiz reklam çalışmaları ve kampanyalarımızla İnegöl mobilyasına değer katmaya devam ediyoruz" dedi.

banner380

Wobilimoda Mobilya AVM, ziyaretçilerine geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkarken, fuar sürecinde de bu çizgisini başarıyla sürdürdü. İnegöl Mobilya Fuarı'nda sergilenen son trendler ve yenilikler, Wobilimoda'nın ziyaretçileriyle buluşarak alışveriş deneyimini zenginleştirdi.

Wobilimoda Mobilya AVM, gelecek dönemlerde de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektördeki öncü konumunu sürdürmeyi hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<