Zabıta Teşkilatı 190 yaşında

05 Eylül 2016 Pazartesi 18:33 2016-09-05 18:36:20
Zabıta Teşkilatı 190 yaşında
Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 190’ıncı yıl dönümü etkinlikleri Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Ardından Huzur Evi ve Kaymakam Ali Akça’ya ziyaret gerçekleştirildi.

Zabıta Teşkilatı, kuruluşunun 190’ıncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor. İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bir dizi faaliyet gerçekleştirdi.

HUZUR EVİ ZİYARET EDİLDİ
İnegöl’de Zabıta Haftası kutlamaları 11.00’da Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Çelenk töreni sonrası Zabıta Teşkilatı Huzur Evi’ni ziyaret etti. Burada huzur evi sakinlerine tatlı ikramında bulunuldu.

ZABITA BİRİMİMİZ HER ZAMAN HALKIN YANINDA
Huzur evi ziyareti sonrası zabıta teşkilatı Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ile birlikte Kaymakam Ali Akça’yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Akça zabıta teşkilatını günlük asayiş toplantısı sırasında kabul etti. Ziyarette konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 190’ıncı yılını kutluyoruz. Zabıta birimimiz şehrimizde Belediyemizin bir kolluk gücü olarak görev yapmaktadır. Her zaman halkımızın yanında vatandaşlarımızın esenliği, sağlığı, sıhhati açısından huzurlu bir şekilde şehrimizdeki işleyişin devam edebilmesi adına görevini ifa etmektedir. Aslında Belediyemizin de birimleri arasında en zor birim olduğunu söyleyebilirim. Ama tabi değerli çalışma ekibimiz, arkadaşlarımız özverili çalışmalarıyla, güler yüzlü ve ilgi alakalı yaklaşımlarıyla bütün bu zorlukların üstesinden gelmektedirler. Biz de Zabıta Haftası vesilesi ile Kaymakamımızı ziyaret etmek istedik. Arkadaşlarımız bunun öncesinde çelenk sunumunu gerçekleştirip Huzur Evine bir ziyaret gerçekleştirecekler” dedi.

ZABITA TEŞKİLATINI ASAYİŞ TOPLANTISINDA AĞIRLADI
Kaymakam Ali Akça ise 3 yıl önce Zabıta Haftasının kutlandığı günlerde İnegöl’de göreve başladığını ve ilk resmi kabulünü de zabıta teşkilatına yaptığını hatırlatarak şöyle konuştu: “Zabıta teşkilatının kuruluşunun 190’ıncı yıl dönümü hem sizlere hem de ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Ben bu seneki ziyaretinizi özellikle asayiş saatine denk getirmek istedim. Çünkü Zabıta da neticede Belediyenin emir ve yasaklarının uygulanmasını takip eder. Şehrin güvenliği ve sağlığıyla alakalı belediye mevzuatının takibi için bir güvenlik hizmeti sunarlar. Çalışmalarımız, faaliyetlerimiz insanların huzuru ve güvenliği için olduğundan dolayı önemlidir. Bu zor görevde ben sizlere kolaylıklar diliyorum. Zabıta Haftanızı kutluyorum.”

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban Kaymakam Akça’ya çiçek takdiminde bulundu.

Son Güncelleme: 05.09.2016 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<